1.09.2013 г., 16:29 ч.

... минута със тебе, но истинска 

  Поезия » Любовна
1198 1 13

Защо ми е слънце? Със твойте лъчи

ще сгрееш деня ми дъждовен!

Пелин е животът, но с теб не горчи,

до теб всеки миг е съдбовен!

 

Защо ми е сън? Да сънувам морава

и в твоите стъпки да тичам,

под мене тревата да пари - жарава,

червена до кръв от обичане!

 

Защо ми е вятър да гали косите?

Пръсти ангелски в тях ще играят,

а после по тялото, с обич пропито,

клетвен оброк ще чертаят!

 

Защо ми е въздух? Ще дишам любов

единствена, свята, пречистена...

Ще дам сто години от моя живот

за минута със тебе, но истинска!

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??