5.01.2010 г., 23:37 ч.

Минутите и дните 

  Поезия » Любовна
952 0 1


Блажени са ми дните когато те забравям
блажени са ми дните когато не се сещам
за болката коварна която пазя в мен
изпълва тя сърцето душата и ума ми
убивайки ме бавно спохожда и сънят ми

Блажени са минутите когато си до мен
Блажени са минутите когато аз те зърна
Сърцето ми неспирно започва да тупти
усещайки безгрешно че това си ти
Безизразни си всички думи на света
само Господ може да опише твойта красота
Болката изчезва
заменена от любов несподелена


Минутите минават
идва пак денят...

© Ивайло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??