18.06.2004 г., 16:37 ч.

Мираж 

  Поезия
1711 0 6
Мога да приема всичко аз от теб -
обич и омраза, презрение и късче лед,
дяволски пламък в очите ти,
спомен за минал живот.

Ако те е страх ,скрий се в сърцето ми,
там ще намериш покой,
ако дъх не остава в гърдите ти
слей се със мен и живей.

Ако нищо не виждаш пред себе си,
влей се във мойте очи,
там ще намериш прозрение
и порив за нови мечти.

Ако края ти виждаш в живота си
и прокълната е твойта съдба,
знай, че от нея по-силна съм
и нов свят за теб аз градя.

Ако съм само илюзия
и утре ме няма до теб,
то знай, че без теб съм загубена,
щом ти ме пропъди отвред.

Ще бъда само спомен в съзнанието ти,
топъл полъх от лек аромат,
образ безплътен и малка прашинка от друг един свят,
без думи, без граници,
само от любов и ненаписани страници.

© Анонимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??