4.12.2010 г., 21:31 ч.

Мираж 

  Поезия » Хумористична
496 0 0

"Черно кадифе"

 Какъв сюрприз! В колата!

 

До мен седеше Майлс... Алана...

Не знаех... как съм "я забърсал"...

Но помня всъщност, че си тръгнах

след песента "Целувката на Ана".

 

Другарите зарязах с утешение,

че точно "Черно кадифе"

и нищо друго в този свят

ще бъде тяхно озарение.

 

Те твърде дълго бяха пели

и гъгнеха с пресипнал глас,

когато мен видяха във захлас,

че сепнаха се онемели...

 

Най-ценното бе веч у мен.

Алана Майлс - каква сполука.

А вий - идете на боклука!

Не сте ми ценни в този ден!

 

Обаче не, та те ми бяха верни -

дават ми глътка сетен кураж.

Ах, времена вий мизерни,

всичко било е... само мираж!

 

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??