Живота продължава и раните зарастват,
Една любов умира, за да се роди нова дори още по-голяма .
Спомена, обаче, вечно ще живее,
Очите кафяви и дълбоки,
ръцете нежни ,
косата с мирис на мечти.
Те не ще се заличат,
В сърцето ще са завинаги.
© Радослав Асев Всички права запазени