Nov 13, 2019, 9:49 AM

Мирис на мечти 

  Poetry » Love, Other
831 1 0

Живота продължава и раните зарастват,
Една любов умира, за да се роди нова дори още по-голяма .
Спомена, обаче, вечно ще живее,

Очите кафяви и дълбоки,

                     ръцете нежни ,
                                       косата с мирис на мечти.
Те не ще се заличат,
В сърцето ще са завинаги.

© Радослав Асев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??