24.08.2023 г., 6:53 ч.

Миши на море 

  Поезия » Хумористична, За деца, Друга
230 0 1

Миши на море

Работѝ цяла година,

Мишито във карантина.

Отпуската му дойде,

реши да ходи на море.

Ха, сега, къде да ида?

Хем ще хапна и скарида.

Слънчев бряг, Несебър, Равда?

Изкушения, неправда!

Па качи се той на влака,

ала изведнъж заплака:

Що ли аз ще амкам там?

Дано не се върна пос*ан.

Майонезата на плажа

по-добре е да откажа.

Че ще ме прокара тя,

И ще стане пак беля.

На плажа Миши се опъна,

но във нещо той се спъна.

Наведе се и що да види?

Цяла купчина със миди!

© Янко Трендафилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??