30.09.2008 г., 13:05 ч.

Мислех си... 

  Поезия
1126 0 3

Мислех си...

 

Мислех си... различен!
Молех се... отчаян!

 

Може би така е писано - да кървя до самия край!

Крещях... очаквах отговор!
Търсих... очаквах ръка–помощ!
Кървях... На кой му пука!

Покрит с черно наметало, кръста остана зад гърба!

Различен... мислех си!
Отчаян... молех се!
Беглец... може би така е писано!

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??