5.03.2010 г., 20:35 ч.

Мисли 

  Поезия » Друга
364 0 0

Когато съм тъжна – Ти си там.
Когато заплача – броиш сълзите ми.
Когато се усмихвам – се усмихваш с мен.
Когато заспивам – пазиш ме.
Когато се събуждам – до мен си. 
Когато пиша – тук Си.
Когато мечтая - Ти си в моите мечти.
Мисля ли – отново за Tеб.
Пожелая ли си нещо – Ти си го направил.
Невъзможното за мен – за Теб е възможно.
Когато думите ми свършват - Ти си там.
Когато мълча - Ти си там.
Ти си навсякъде около мен.
Ти си в мойте мечти – Ти си моята мечта...
Ден след ден минават, искам да те срещна…
Близо си до сърцето ми.
Усмихвам се – Ти си причината.
Искам, искам да съм с теб повече и повече...
Искам да ти кажа - Обичам те!

© Галина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??