17.04.2018 г., 18:16 ч.

Мисли 

  Поезия » Свободен стих
571 0 2

Ръце студени, протягат се
да ме обгърнат в прегръдка сладка.
Тези сини като лед очи
карат мозъкът ми да бучи.
Сега сме ти и аз, аз и ти
единствени самотници.
Защо, сърце такова си?
Искаш винаги, това което нямаш
и мразиш това което имаш.
Ах, как искам да избягам,
да се обгърна с топлина,
да чуя нечий нежни думи.
Ах, думи сладки, така желани.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??