10.10.2004 г., 0:43 ч.

Мисли и мечти 

  Поезия
1290 0 0
МИСЛИ и МЕЧТИ
Пътувам вече аз към нас
и мисля си за някоя в захлас,
за някоя, която ми е на душата,
така ми писала съдбата!
***
Три дена сме далеч един от друг,
това е цяла вечност, но напук
аз опълчвам се на самотата
и си определям сам съдбата!
***
Такива чувства ме вълнуват днес
и ги споделям аз в унес
и горя в очакването на мига,
да бъдем с нея на брега.
***
Но този морски бряг е тъй далечен,
да търся него съм така обречен
и да мечтая аз не смея
на него с нея да живея!
***
Това живот ли е кажи,
когато нещо ти тежи,
а слънцето навън пече –
изгаря моето сърце?
***
Но ще се завърна аз у нас
в душата ми със обич, и тогаз
ще търсиме брега на моите мечти,
за да слеем нашите объркани съдби!
30.12.2002 г. 14:45 – 15:45
(От Бургас към Шумен)

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??