15.07.2008 г., 20:22 ч.

Мисли за мен като за... 

  Поезия » Любовна
2212 0 2

Мисли за мен

"Мисли за мен като за огън!"
Мисли за мен като за стихия

Нека бъда твоята
единствена тревога...
твоята единствена... светиня.

Мисли за мен
като за нещо,
което ще изгубиш всеки миг!

Мисли неистово.
Мисли със нежност...
така мисли, че да те боли.

И когато болката ти
стане нетърпима
и сърцето ти изпепели,
тогава ще съм ТВОЯ... завинаги...

МОЖЕ БИ!

© Христина Никилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??