Опитай от ритъма на живота
Време без часове
Вземи си съвсем малко
Танци до полунощ
Сънища които ти носят
Частички живот
Като витамини необходими за твоето оцеляване
Не изпадай в транс, не заспивай
Не попадай сред неразбраните
Танцувай
Живей
Твори
Поиграй на думи с мен
Нарисувай нечие лице
Твоето тяло ще бъде четка
Твоята душа ще бъде боя
Опитай от ритъма на живота
Време без минути
Танци в полунощ
Отблясъци от спомен
Целувка от копнеж
Водеща сила
Тя не е твоя
Ти просто я носиш
Щастлива звезда
Щастлива глава
Движи се
Твоето тяло вече знае танца
Чака само твоето разрешение.
© Преслава Балчева Всички права запазени