29.04.2020 г., 12:41 ч.

Мислите 

  Поезия » Философска
422 0 0

Мислите - трудните, мислите - скръбните“

Спаска Гацева

 

…щопуркат като деца.

Скришом играем на гоненка, криенка,

падам и търся до заранта.

Там, във хралупата, денем замират -

очакват и тръпнат лунния час.

Искам, не искам, ще ме нарочат -

проблясва нов стих на невидим компас.

 

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??