Apr 29, 2020, 12:41 PM

Мислите 

  Poetry » Phylosophy
432 0 0

Мислите - трудните, мислите - скръбните“

Спаска Гацева

 

…щопуркат като деца.

Скришом играем на гоненка, криенка,

падам и търся до заранта.

Там, във хралупата, денем замират -

очакват и тръпнат лунния час.

Искам, не искам, ще ме нарочат -

проблясва нов стих на невидим компас.

 

 

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??