31.10.2013 г., 21:08 ч.

Мислите ми полудяха 

  Поезия » Бели стихове
741 0 0

Мислите ми полудяха



Малко невръстно
дете.
С блуждаещи невинни,
сини очи.
Къде беше досега ти?
Очите ми се реят,
мислите ми полудяват!

Объркано и незнаещо,
искащо, но неможещо,
имаш ли си представа къде си?
Очите ми се реят
мислите ми полудяват!

Ето го зад ъгъла
с усмивка примамлива.
О, горката ти!
Знаеш ли в какво се забъркваш?
Очите ми се реят
мислите ми полудяват! 

Само една цигара,
после и малко бели бонбони...
Те не ти вредят, нали?
Очите ми се реят
мислите ми полудяват! 

Чичко паричко искаме за днес?
Да отида ли, не знам.
Ще ти купи нещо розово, иди, не искаш ли онези обици?
Очите ми се реят,
мислите ми полудяват!

Сини, невръстни, объркани
очи...
Невинно, незнаещо, искащо
дете...
Очите ти се реят,
а мислите ти полудяха!

© Отрова Кобейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??