Мисля, че те обичам и не знам какво да правя
Защото живеем с проблемите, през които и двамата трябва да минем
И без тях ще знаем ли някога?
Щях да бъда безразсъден човек без план, но тогава се влюбих
Мисля, че те обичам и ме разкъсва
Защото проблемите, които имаме и двамата, са проблеми на сърцето
Но без тях това би ли се чувствало толкова добре?
Когато затворя очи, виждам усмивката ти
И чувствам любов
© Емил Богданов Всички права запазени