6.06.2017 г., 23:33 ч.

Мисля за теб 

  Поезия » Любовна
525 1 3

Мисля за теб...

...и ми липсваш,

тичам към теб,

ти ме докосваш...

В целувките нещо, фино като зряла вишна,

понечих, но... не, фразата е тъй излишна 

и продължавам да мисля, да чезна към теб,

две устни, сладки като мед,

едно лице дивно и неразрушимо

и две ръце силни – сърцето ми приютили.

Но този път не е сън..!

Ето те с мен, покрай мене, извън...

Озарен, божествен, в мен изпепелен,

проблеснал във златно, в прашинка любов,

лелеян безвъзвратно – и мъка, и огън, и зов...

 

06.06.2017

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

(...посвещавам на теб, този който никога не може да бъде забравен, ти, който оставяш дълбоки, сладостни, копнежни нишки спомен в съзнанието и изпиваш дъха ми само с един лятносин поглед...)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??