МИСТЕРИЯ
Питам се сега,
истина ли е любовта,
или само спомен останал от ноща,
когато бяхме с тебе само двамата.
Дали помниш аз не знам,
но бих искал тоз въпрос да ти задам.
Обичаш ме или не,
ти беше много щастлива с мене.
Когато се обърна назад,
виждам какъв съм бил глупак.
Аз ти се доверих,а ти ме предаде,
и сега болката в мен ще остане.
© Христо Бонев Всички права запазени