5.04.2020 г., 0:35 ч.

Мистерия 

  Поезия » Любовна
378 0 0

Усещаше се

лека нотка

на съблазън

в ангелския и глас.

И как танцуваше по сетивата ми

и как размътваше представите ми

за несторен грях.

И как потъвах в изумруден океан,

борейки се за спасение

щом срещнех погледа и.

И как вълните тихо шепнеха,

думи нежни, неизречени…

Изплуваха разкрити тайни,

заровени дълбоко в душите ни.

Неразгадана мистерия.

А те

как се разгадават?

 

© Магдалена Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??