14.12.2019 г., 7:39 ч.

Мисъл 

  Поезия » Философска
419 0 0

Записал тази мисъл за самотата.

Дали от липсата на чувства,

или от чувството на липса.

Писна ми да гледам празнотата

на черупката, с куха обвивка,

пред света с нарисуваната

детска усмивка от четка фалшива.

С очи уморени от твърде взиране

в дълбокото, в тъмното, 

с цел разкриване на дъното

на мистичната истинност.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??