9.03.2023 г., 6:13 ч.  

Млади сенки побягват пред нас 

  Поезия » Любовна
248 0 0

Заприличваме верно на влюбени,

докато под ръка се крепим

и подтичваме след младоликите

сенки по стените край нас.

 

Забелязвам среброто в косите ти,

запленена повдигам очи

към разветия черен перчем,

скитащ се по зида тъй курназ.

 

Преоткриваш усмихнато лунните

светлинки по лицето с любим

вдъхновяващ овал за помилване.

 

Заиграват притиснати фигури,

помъдрели след загуби зли,

съживителен танца на силните.

 

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??