5.07.2007 г., 11:10 ч.

Младите са опасна пасмина 

  Поезия
599 0 5
Младите
са опасна пасмина!

Колкото по-малко знаят,
толкова по ни презират,
толкова по ни ругаят!

Разни упреци ни подхвърлят -
и обмислени, и необмислени,
та ме карат да им отвърна
с тази
толкова проста истина:

- Невъзможни
не ни наричайте!
Не бъдете така сърдити!

Ако ние
не бяхме обичали,
вие нямаше да се родите!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??