Jul 5, 2007, 11:10 AM

Младите са опасна пасмина 

  Poetry
600 0 5
Младите
са опасна пасмина!

Колкото по-малко знаят,
толкова по ни презират,
толкова по ни ругаят!

Разни упреци ни подхвърлят -
и обмислени, и необмислени,
та ме карат да им отвърна
с тази
толкова проста истина:

- Невъзможни
не ни наричайте!
Не бъдете така сърдити!

Ако ние
не бяхме обичали,
вие нямаше да се родите!

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??