26.03.2009 г., 23:58 ч.

Младостта ти е възродена вече 

  Поезия » Друга
460 0 2

Виж как сладко внучето сияе
с ведростта на синьото небе
и в усмихната невинност грее
топлина от твоето сърце.

Как очите лъчезарни греят
ярко, кат елмазена звезда -
в непринудена сърдечност леят
светлина от твоята душа.

Трепетно сияе като цвете
нежно в утрото на пролетта
младостта ти, възкресена вече -
преродена в детската душа...

© Христо Оджаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е! Поздрав!
  • Чрез милите ни внучета
    възкръсват и нашите мечти
    и надежди за Бъдещето им!
    Поздрави !
Предложения
: ??:??