Няма истина на истините.
Всеки се нуждае от това ,
което иска.
Но, не всеки може да го вземе,
тъй като понякога, не му стиска.
Няма правила на правилата.
Репродукцията,
невинаги е продуктивна.
Корупцията –
не винаги пасивна.
А глупостта,
е само кооперативна същност –
понякога с външност, наивна.
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени