Mar 3, 2007, 8:51 AM  

Мнение 

  Poetry
449 0 2


Няма истина на истините.

Всеки се нуждае от това ,

което иска.

Но, не всеки може да го вземе,

тъй като понякога, не му стиска.


Няма правила на правилата.

Репродукцията,

невинаги е продуктивна.


Корупцията –

не винаги пасивна.


А глупостта,

е само кооперативна същност

понякога с външност, наивна.

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??