25.12.2007 г., 13:02 ч.

Много лично 

  Поезия » Любовна
509 0 3

Ръка протягам аз да те хвана,

но има ли нещо в замяна.

Ще намери ли това дете,

своето изгубено сърце.

За да съм с теб е някак отредено,

ала вече то е изморено.

Животът в тебе аз открих

и някак си се уморих.

Да те обичам още искам,

но спомена в ръце притискам.

Това е твърде иронично,

но за мен е много лично!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??