16.11.2013 г., 21:13 ч.

Много отдавна 

  Поезия » Друга
730 0 4

Много отдавна

                        и много назад

кръвта ми замръзна

                        като луната

В дългата нощ

                тя разтегна бели криле

върху силуета

                      на моята къща

върху черните скали

                         и над стърчащата

като остър стих

                         черница

с малко светлина                

                             донесена

от детските години

© Анжамбман Анапестов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??