Nov 16, 2013, 9:13 PM

Много отдавна 

  Poetry » Other
734 0 4

Много отдавна

                        и много назад

кръвта ми замръзна

                        като луната

В дългата нощ

                тя разтегна бели криле

върху силуета

                      на моята къща

върху черните скали

                         и над стърчащата

като остър стих

                         черница

с малко светлина                

                             донесена

от детските години

© Анжамбман Анапестов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??