29.10.2004 г., 10:44 ч.

МНОГО СЪМ СЕРИОЗЕН 

  Поезия
1136 0 0
От днес казвам вече-
нямало да пуша.
Хвърлих "ВИКТОРИТО"
ех, че страшна суша.
Ставам сутрин рано
гледам към морето,
че без фас, бе, братче,
кофти е кафето.
Чудя се и мая
аз какво да правя
май без фас душичка
няма да изтрая.
Чуйте ме, пушачи!
Който ще да спира.
С мен "БУЛГАРТАБАКА"
няма да фалира.

© Диана Кунева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??