8.07.2009 г., 22:54 ч.

Мое... 

  Поезия » Любовна
787 0 11

Сълзице моя скъпа,
сълзице моя чакана,
лика ми ти окъпа,
макар и неизплакана.

Слънце мое горещо,
Слънце мое жадувано,
ти си чудно нещо,
нещо вечно сънувано.

Рекичке моя прохладна,
рекичке моя живителна,
докосваш душата ми жадна,
за нея ти си спасителна.

Роза моя алена,
роза бодлива,
до сега от мен непогалена,
премяна на самодива.

Щастие мое събудено,
щастие мое възлюбено...

 

© Никодим Сертов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??