12.07.2008 г., 21:17 ч.

мое мечтание 

  Поезия » Любовна
758 0 13

мисля те
дори и насън
виждам те
светиш за мен
с ефирно сияние
и в най-ясната нощ
иззад звездите
прозира твоят лик
но с шепот дори
не смея да те изрека
устни мълвящи
да не те наранят
толкова си нежно
мое
мечтание


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??