Jul 12, 2008, 9:17 PM

мое мечтание 

  Poetry » Love
767 0 13

мисля те
дори и насън
виждам те
светиш за мен
с ефирно сияние
и в най-ясната нощ
иззад звездите
прозира твоят лик
но с шепот дори
не смея да те изрека
устни мълвящи
да не те наранят
толкова си нежно
мое
мечтание


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??