23.12.2007 г., 11:58 ч.

Мое островче... 

  Поезия
608 0 11
           Мое островче...

Мое островче...
По-малко от нокът.
В теб съм заровила
съкровище свидно...
Устни... Песен...
Горещо мечтана.
Мечта... И блян...
Копнеж без страх.
Очи... Небе...
Миг разкъсващ самотата.
Очакване... Сърце...
Душа, искри...
И студ... тъга...

Мое островче...
По-малко от нокът...
Колкото и вълните да те заливат
и ураганът разбива...
Ти, зная, оставаш...
Изстрадал остров,
на моята свята... Надежда!

Мое островче...
По-малко от нокът...
В теб приютявам се...
Когато съм тъжна!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??