Ако викам силно, ще ме чуеш ли?...
Ще ми подадеш ли ти ръка да ме спасиш?
Или ще ме оставиш, посиняла от измръзване,
без на завет плахо да ме приютиш...
Знам, че тези дни са най-различни,
магията се крие някъде във тях.
Нека да не бъдем с теб скептични,
погледни към мен без капчица тъга.
Затрупани в снега до шия,
долавям твоята ръка за миг...
Ти си Коледното чудо, а
този празник е така велик!...
© Ангелина Петкова Всички права запазени
Весели празници!