8.12.2009 г., 22:56 ч.

Моето желание 

  Поезия » Любовна
659 0 1

усещам топлината в пръстите си,
топлото желание да галя твоето тяло,
да прокарвам пръсти по цялото ти тяло,
да го карам да изпитва удоволствие,
да усеща насладата, в която ме потапя...

усещам как пулсът ти забързва,
тялото ти леко потреперва ,
топли вълни минават по цялото ти тяло,
чувствам ги, когато телата ни се допират...

тръпна да ти причиня това, което искаш,
тръпна да отключа твоите желания,
тръпна да ти даря любов.

© Лъв Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??