Най-добър приятел го наричам
и винаги ще го обичам.
Мога да му се доверя
и всичко да си споделя.
Никога няма да ме предаде
нито пък ще ме кълне.
Вечно ме гледа право в очите
и спира ми от раз сълзите.
Никога няма да ме забрави
и докрай ще ме пази.
Исках аз да споделя това,
което мъчи ме сега.
Разделих се с него, стана на мига,
заради съседката зла.
Сега го виждам макар не всеки ден
и няма мира вече в мен.
Мен ме прави щастлива това,
че все още го има тук на света.
Само знам ще ми остане в сърцето
дори да е там далеч на полето.
© Теодора Делиева Всички права запазени