Aug 13, 2013, 9:34 PM

Моето куче 

  Poetry » Other
645 0 4

Най-добър приятел го наричам

и винаги ще го обичам.

Мога да му се доверя

и всичко да си споделя.

Никога няма да ме предаде

нито пък ще ме кълне.

Вечно ме гледа право в очите

и спира ми от раз сълзите.

Никога няма да ме забрави

и докрай ще ме пази.

Исках аз да споделя това,

което мъчи ме сега.

Разделих се с него, стана на мига,

заради съседката зла.

Сега го виждам макар не всеки ден

и няма мира вече в мен.

Мен ме прави щастлива това,

че все още го има тук на света.

Само знам ще ми остане в сърцето

дори да е там далеч на полето.

© Теодора Делиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??