2.09.2014 г., 12:44 ч.  

Моето лято 

  Поезия
1012 0 28


                   

                       

            



Морето си отиде.

После само фарът

самотно попримигна уморен.

Заплакаха скалите

с крясъка на чайка

и тъжен, бризът легна укротен.

 

Отиде си морето...

Вече само нощем

едно дете надбягва се с вълни,

със босите крачета

тича, там е още

и пясъчните замъци строи.


                  

             

                 

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??