27.08.2023 г., 7:15 ч.

Моето море 

  Поезия » Философска, Гражданска
235 0 1
                        Моето море

 

Обичам морето, то е в моята душа,

то само ме слуша когато аз мълча.

Разбира ме и ми изпраща своята вълна',

говорим си с него, аз му отвръщам с усмивка.

 

Ще дойда при теб скоро мое море,

ще те погаля и с ръце ще те прегърна.

Ще сме само аз и ти и синьото небе,

теб обичам и при теб аз ще се завърна.

 

Ще вървя по пясъка ти както някога,

а ти ще ми изпращаш вълна' след вълна'.

Ще си спомняме миналото, за младостта,

за слънчевата ти пътека и на Луната дирята.

 

С теб бяхме заедно през деня и през нощта

и говорихме си ние за живота и за любовта.

Ти ми разказваше истории за мъж и жена,

идвам при теб, мое море, да срещна любимата.

 

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??