5.12.2011 г., 1:40 ч.

Моето прозорче и ухо 

  Поезия » Друга
548 0 13

Моето прозорче и ухо

 

Моето прозорче е тишината и ухо ,

за да чуя болката, която

се крие във всяко отронено листо,

и в малко църкащо птиче в гнездо!

 

Обичам воалената лекота на тишината!

Която тихо влиза плахо,

дори през затворена врата.

За да мога да я чуя като ехо!

 

(Винаги когато съм сама).

Да ù разкажа колко ме боли

за всички страдащи, живели

        Безшумно души!

**************************************

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??