10.02.2024 г., 10:23 ч.

Моето щастие 

  Поезия » Любовна
175 1 4

          

      Моето щастие

 

Моето щастие пак ми избяга

някъде там през гори и води,

само в душата ми нещо остана –

образ единствен и много мечти.

 

Моето щастие много далечно

прави си снимки с красиви жени,

толкова мило и някак небрежно

то пак душата ми днес нарани.

 

Моето щастие то не обича

тих и спокоен, и слънчев живот,

нощем звездите на друга нарича,

дълго ги гледа в небесния свод.

 

Моето щастие то е нетрайно,

то е коварно и хитро дори,

но ще му кажа за мен е случайно,

нека по пътя си то да върви!

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??