27.06.2010 г., 8:46 ч.

Моето слънце 

  Поезия » Любовна
778 0 1

Дом за рехабилитация - Троян

 

 

Моето слънце

 Виктория ДенчеваГетова (16)

(редакция - Т)

 

Слънчице мое най-топло е тя

грее за мен нощ и ден

Сутрин се спира на мойта врата

вечер си тръгва с песен

 

Тихо след нея отварям врата

гледам как радостна тича

Дълго ù махам в мрака с ръка

Знам че и тя ме обича

 

Ангелче мое ела тук до мен

дай ми сили и аз да политна

да достигна върха от теб озарен

до мечтите си с тебе да стигна

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??