30.07.2008 г., 8:29 ч.

Мога 

  Поезия » Любовна
818 0 29
                 Мога

Знаеш ли, че аз съм луда...
знаеш ли  - каква заблуда?...
Мога да съм нежната съпруга,
но мога и да бъда друга!...

Мога да съм морска пяна...
мога и да съм цунами!...
Мога да съм лед - изваяна,
но в теб душата ми е - дай ми я!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??