29.12.2018 г., 22:13 ч.

Мога и не мога 

  Поезия » Любовна, Друга
514 1 0

Не мога да те моля полугласно.

Как се чупят ангелски крила?!

Каквото и да пиша, ще е тъжно –

отдавна щастието отлетя.

Мога само да обичам,

разстоянието да извървя.

Всеки океан аз да преплувам,

да оставя пак в сърцето ти следа!

Но не мога да си тръгна.

Да забравя, да обичам друга....

Помня още и преди да те прегърна –

аз вече знаех, че съм лудо влюбен!

Мога всичко да постигна,

дори и невъзможните неща.

Но да те гледам с друг, не мога –

ще се срути целият ми свят!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??