6.01.2011 г., 18:19 ч.

Мога ли да държа ръката ти? 

  Поезия » Друга
594 0 0

Докато вървя през живота.
Мога ли да държа ръката ти?
Можеш ли да бъдеш мой приятел?

Когато чувам как пеят птичките.
Когато с мирис на цветя настъпва пролетта.
Мога ли да държа ръката ти?

Когато погледна отвъд вълните на океана.
Или в сините облаци на небето.
Можеш ли да бъдеш мой приятел?

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??