19.02.2009 г., 1:22 ч.

Мога само да кълна 

  Поезия » Друга
821 0 1

                                                      МОГА САМО ДА КЪЛНА

  

Забравих как да се моля,

 вече мога само да кълна.

Злоба и завист ме съсипват

и в гърдите силно ме притискат.

 

Сълзите отказват да потичат.

Със яд не се скърби.

Умение трябва, за да се разплачеш,

но първо трябва да се покаеш!

 

А аз мога в омраза да горя,

но себе си в нищо не виня.

Май трябваше да съм добра,

а сега без срам признавам, че съм зла.

 

 

 

© Мирослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??