1.05.2010 г., 23:50 ч.

Мои си неща... 

  Поезия » Друга
656 0 0

Аз не чакам напразно, не моля... Аз знам...
Мисълта ти отдавна отпъдих далече.
Престарах се да съдя и хуля без срам
този, който на туй ме обрече.
Търся пътя умело отъпкан от друг,
насълзено прикрит, неоткрит в самотата,
както търси отчаяно своя съпруг
от смъртта да го върне жената...
Яд ме хваща за всеки последен провал,
стискам зъби и тръгвам към края,
да се лъжа, че днес пак без теб съм живял,
туй не мога да спра да го зная...

© Ботьо Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??