19.03.2009 г., 19:00 ч.

Моите дъщери 

  Поезия » Друга
1053 0 2

"Самотна съм, мамо!"- ми каза
моята голяма дъщеря.
И за следващата Коледа
сестричка тя си пожела.

Дядо Коледа далечен
чул бе нейната молба
и веднага й изпрати
бляскава звезда в нощта.

Сестричка - малка и прекрасна,
роди се във нощта.
И ето, че за миг порасна -
най-добрата кака на света.

И пълен е вече животът ми,
тъй светъл е вече денят.
И крача напред с дъщерите ми,
най-гордата майка на тази Земя.

© Тонка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??